Twinfield: Btw-code van de transactieregel komt niet overeen met de vastgestelde btw-code van de grootboekrekening
Twinfield: Btw-code van de transactieregel komt niet overeen met de vastgestelde btw-code van de grootboekrekening

Wat betekent deze foutmelding?

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze foutcode is afkomstig uit Twinfield.

Dit heeft te maken met de instelling in Twinfield bij de geselecteerde grootboekrekening. Je kan in Twinfield bij deze grootboekrekening een voorkeurs BTW-code invullen. Als je daarbij "het vinkje" aanzet dat daarnaast staat, mag je bij die grootboekrekening alleen die ingestelde BTW-code gebruiken en geen andere.

Je kunt dit controleren in Twinfield in het volgende menu:

• Financiële professionals

• Dimensies

• Klik op Winst & Verlies

• Vul in en klik op de grootboekrekening xxxxxx

• Tabblad Koppelingen

Staat er een vinkje bij de optie BTW? Indien ja, wil je dit uitzetten? Zodra je dit vinkje uitgezet hebt, zal deze melding niet meer voorkomen. Je zult vanaf nu weer alle btw-codes kunnen kiezen in combinatie met de geselecteerde grootboekrekening.