Ik krijg de foutmelding 'Geen geldige inloggegevens boekhoudsysteem'
Ik krijg de foutmelding 'Geen geldige inloggegevens boekhoudsysteem'

Deze melding komt voor bij het boeken. Hoe los ik dit op?

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elke gebruiker in Basecone met de rol van Accountant of Boekhouder MKB dient gekoppeld te worden aan een unieke gebruiker in het boekhoudpakket.

Je kunt de koppeling maken via Instellingen - Gebruikers - Acties (bewerken) - tabblad Boekhoudsysteemgebruikers -> inloggegevens aanpassen (let op: inloggegevens van het boekhoudpakket hier invoeren).

Kijk voor aanvullende informatie hier.