Twinfield: grootboekrekening op niveau 1 mag niet worden gesubanalyseerd
Twinfield: grootboekrekening op niveau 1 mag niet worden gesubanalyseerd

Wat betekent deze foutmelding?

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze foutcode is afkomstig uit Twinfield.

Het lijkt dat de instelling van de grootboekrekening code xxxx staat niet goed.

Wil je dit controleren in Twinfield bij de menu:

• Financiële professionals

• Dimensies

• Klik op Balans of Winst & Verlies

• Vul in en klik op de grootboekrekening xxxx

• Tabblad Koppelingen

• Verdere analyse aanpassen naar Af en toe

Indien je geen toegang heeft tot deze instellingen, neem contact met de beheerder van je Twinfield omgeving of neem contact met Twinfield om je te helpen.

Probeer nogmaals te boeken in Basecone nadat deze is gewijzigd in Twinfield.