Voordat je deze knop kunt gebruiken, moet het volgende juist ingesteld staan op jouw computer.

• Een specifiek email programma (bijv. Outlook) moet geïnstalleerd zijn op jouw computer.
  • Dit specifieke email programma moet als standaard emailprogramma ingesteld staan.

Hoe kan ik de standaard email applicatie controleren?

• Klik op Start. Dat is het windows logo links beneden in je scherm.
  • Klik op Instellingen.
  • Klik op Apps.
  • Klik op standaard Apps.
  • Klik op de Email app en kies het standaard emailprogramma.

Zie ook onderstaande afbeelding voor meer informatie.

Klik hier voor de instructie van Windows.