Unit4
Boekhoudgemak & Multivers: De kostenplaats en/of dossier is verplicht
Boekhoudgemak & Multivers: De kostenplaats en/of dossier is verplicht

Foutmelding - Grootboekrekening - Wat moet ik nu doen?

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze foutmelding is afkomstig uit Boekhoudgemak & Multivers en geeft aan dat het verplicht is om een kostenplaats en een dossier te kiezen.

Dit kun je controleren in Boekhoudgemak & Multivers bij de volgende instellingen:

• Onderhoud > Rekeningschema > Tablad algemeen

• Vul in en kies de code xxxx

• Klik op tablad Verbijzondering

• Zijn de instellingen ingesteld voor Kostenplaats en/of Dossier?