Document is aangeleverd in de verkeerde administratie. Wat kan ik doen?
Document is aangeleverd in de verkeerde administratie. Wat kan ik doen?

Lees hier hoe je een document gemakkelijk kunt verplaatsen naar een andere administratie, je hoeft deze niet te verwijderen!

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer een factuur of ander document in de verkeerde administratie staat, kan de factuur of het document eenvoudig worden verplaatst naar de juiste administratie. Dit kan alleen als er nog geen tag is toegewezen. Is de tag al toegewezen, wijs deze dan eerst af in het validatieoverzicht of in het boekingsscherm.

Wijs een verkeerde tag af

Indien een document verkeerd is getagd dan kun je deze boekingsscherm of via het validatieoverzicht afwijzen. Het document zal dan zonder tag weer terugkomen bij te taggen facturen. Daarna kun je het document verplaatsen via het uploaden & taggen scherm.

Document verplaatsen naar een andere administratie

Staat het document in de verkeerde administratie dan kan je deze gemakkelijk verplaatsen. Dit kan alleen als er nog geen tag is toegewezen.

Selecteer de documenten die je wilt verplaatsen En klik op adminitratie wisselen. Kies in het popupscherm de juiste administratie en klik op Toepassen. Het document wordt nu verplaatst.​