Starten met Basecone
Inrichten van je omgeving
Gebruikers importeren uit het boekhoudpakket

Lees hier hoe je meerdere gebruikers tegelijk kunt toevoegen, door deze te importeren uit het boekhoudsysteem.

Cees Houpt 🚀 avatar
Geschreven door Cees Houpt 🚀
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om het gemakkelijker te maken meerdere gebruikers toe te voegen, bestaat er in Basecone de optie gebruikers importeren uit het boekhoudpakket. Soms bestaan de gebruikers die je wilt toevoegen namelijk al in het boekhoudpakket, waarmee Basecone gekoppeld is.

Als je in Basecone gaat naar de gebruikers instellingen, dan is het mogelijk om gebruikers te importeren uit het boekhoudpakket (instellingen > gebruikers > gebruikers toevoegen). Je kunt hier bij de tweede tab reeds bestaande gebruikers importeren uit je boekhoudsysteem. Basecone laat de gebruikers zien die je kunt benaderen met de gebruiker die is ingesteld om te synchroniseren.

Selecteer telkens een of meerdere gebruiker die je aan dezelfde rol wilt koppelen. Selecteer een of meerdere rollen en kies de administraties waar de nog te importeren gebruikers aan gekoppeld zullen worden. De gebruikers die je per keer importeert, voorzie je allen van dezelfde rol(len) en koppel je aan dezelfde administratie(s).

Kies er tenslotte voor of je de gebruikers individueel een e-mail wilt laten sturen om hen zelf een wachtwoord te laten kiezen. Basecone gebruikt hiervoor het e-mailadres dat in je boekhoudsysteem aan de gebruiker is gekoppeld.