Alle collecties
Veelgestelde vragen (FAQ)
Algemeen
Wat zijn mijn inloggegevens in Basecone voor Boekhoud Gemak & Multivers?
Wat zijn mijn inloggegevens in Basecone voor Boekhoud Gemak & Multivers?

Hoe koppel ik mijn Basecone gebruiker met Boekhoud Gemak & Multivers?

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Punt 1: Portal gebruikersnaam en Portal wachtwoord 

Dit zijn de inloggegevens die je invult op de Boekhoud Gemak & Multivers (zonder de toevoeging @u4bsw.nl in de gebruikersnaam). 

Punt 2: Multivers gebruikersnaam en Multivers wachtwoord

Dit zijn de inloggegevens wanneer je inlogt op de programma van Boekhoud Gemak & Multivers.
De gebruikersnaam is vaak SYSTEEM en vul daarbij jouw wachtwoord in (indien aanwezig).

Om bovenstaande gebruikersnaam te verifiëren, kan je in Boekhoud Gemak & Multivers linksboven op het menu klikken en dan op Uitloggen gebruiker. Nadat je bent uitgelogd, klik dan weer op het menu en dan op Inloggen gebruiker zoals de onderstaande beeld. Dan kom je weer op de inlogpagina van de gebruiker, zoals op bovenstaand beeld.

Werkt dat ook niet, neem dan contact op met Boekhoud Gemak & Multivers om de gegevens te verifiëren.

Punt 3: Boekhoud Gemak

Voor het leggen van de koppeling zelf met Basecone is niets veranderd. Het kan nu wel voorkomen dat er via Boekhoud Gemak https://start.boekhoudgemak.nl/ ingelogd moet worden met een e-mailadres en niet met een gebruikersnaam (voorheen was dit wel altijd met gebruikersnaam en zonder de toevoeging @u4bsw.nl).

Indien je de gebruikersnaam wilt achterhalen, dien je naar het poppetje rechts bovenin te gaan na inloggen. Er verschijnt nu een venster met een gebruikersnaam.

Er kan direct een wachtwoord reset uitgevoerd worden voor de gebruikersnaam (dit is niet hetzelfde als het e-mailadres). Er wordt dan een mail verstuurd naar het e-mailadres dat bekend is en via een link in de mail kun je een wachtwoord opgeven. De verwerking van het wachtwoord duurt minimaal 1 minuut. Daarna kun je op dezelfde manier een koppeling leggen met Basecone als voorheen.

Omdat je een Boekhoud Gemak licentie hebt en geen Multivers, is de gebruiker ´SYSTEEM´ onbekend. De gebruiker bestaat wel op de achtergrond, vandaar dat het wachtwoord van gebruiker SYSTEEM dan ook leeg zal zijn.

Was dit een antwoord op uw vraag?