AccountView
AccountView: Administratie {x}, openen niet gelukt

Deze melding komt voor bij het boeken in Basecone

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De melding 'Administratie {x}, openen niet gelukt' komt voor als foutmelding in Basecone.

De gebruiker dient eerst te controleren in AccountView of zij/hij toegang heeft tot die administratie en daarin ook kan boeken. Tevens dient de gebruiker toegang te hebben tot die administratie in de zgn. accountview.net-omgeving. Dit is waarschijnlijk geïnstalleerd door de Visma-dealer. Blijkt dat wel zo te zijn, dan is dit nog een tip van Visma:

Door in AccountView te kiezen voor Bestand > Administraties en de administratie <naam/code> te dubbelklikken is het mogelijk om via het tabblad Gebruikers en eventueel Gebruikersgroepen de toegang na te gaan. Dit kan voor de ingelogde AccountView gebruiker en voor de Basecone gebruiker worden nagegaan, mogelijk heeft de algemene gebruiker voor de koppeling niet genoeg rechten op de administratie, dit zou ook in de Event Log in AccountView nagegaan kunnen worden.