AccountView
AccountView: Andere gebruiker bewerkt administratie ......

Deze melding komt voor bij het synchroniseren in Basecone

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De foutmelding 'Andere gebruiker bewerkt administratie <naam/code>. Niet gelukt. Openen administratie' is een melding die je kan krijgen bij de synchronisatie in Basecone.

Deze melding kan optreden doordat het nieuwe boekjaar is aangemaakt maar dat de optie Netwerkgebruik niet is aangezet voor deze administratie. Om dit alsnog te doen mag er geen gebruiker in de administratie in AccountView mogen werken. Dit kan men in AccountView controleren via Document > Stamgegevens programma > Ingelogde gebruikers.

Daarna kan gekozen worden voor Bestand > Administraties, kiezen voor F6 op de administratie <naam/code> en dan de optie Netwerkgebruik aanvinken, zie: