AccountView
AccountView: Backoffice Server-imitatie....

Deze melding komt voor bij het synchroniseren in Basecone

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De foutmelding 'Backoffice Server-imitatie is niet toegestaan voor gebruiker xxxx' kan je als synchronisatiefout ontvangen in Basecone.

Dit kan je dit op de volgende manier oplossen:

In de zgn. accountview.net-omgeving ga je naar Algemeen > Wijzigen > onthoud/noteer de naam zoals vermeld bij Gebruikersnaam;
In AccountView ga je naar Documenten >> Stamgegevens systeem > Gebruikers > selecteer de eerder onthouden/genoteerde gebruikersnaam. Bij deze gebruikersnaam dient 'Backoffice server imitatie door deze gebruiker toestaan' aan te staan.

In AccountView versie 9.6a en hoger is dit mogelijk vanuit AccountView via Document > Stamgegevens systeem > Gebruikers > Bewerken > Backoffice Server-imitatie door deze gebruiker toestaan.