Archiveren van bankafschriften

Lees hier hoe je bankafschriften kan opslaan in Basecone.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aanleveren en taggen van bankafschriften

Het aanleveren van bankafschriften kan via de gebruikelijke manier. Deze kunnen vervolgens worden getagd als BNK zodat ze in je digitale 'ordner' voor bankafschriften terecht komen. Eventueel kun je nog de bankafschriften samenvoegen met andere documenten die gerelateerd zijn.

Niet boeken, wel archiveren

Bankafschriften worden tegenwoordig meestal ingelezen, onder meer via het MT940 bestandsformaat. Ook zijn er vaak directe verbindingen bestaan tussen banken en je boekhoudsysteem. Daarom heeft Basecone ervoor gekozen om bankafschriften uitsluitend op te slaan / archiveren. Je kunt bankafschriften dus niet via Basecone boeken in je boekhoudsysteem. Wel zijn ze te raadplegen in het archief, zoals de rest van al je documenten.