Overzicht: boeken van facturen

​In dit artikel geven wij een overzicht van alle artikelen die gaan over het boeken van facturen.

Cees Houpt 🚀 avatar
Geschreven door Cees Houpt 🚀
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om te kunnen boeken heb je de rol van accountant of boekhouder MKB nodig. Meer informatie over gebruikersrollen is te vinden op deze pagina.

Door facturen te boeken verwerk je deze direct in het boekhoudsysteem. Basecone is erop gericht facturen zo goed mogelijk te herkennen, en zo snel mogelijk door de gebruiker te laten beoordelen en te boeken. Dit kan zowel in het boekingsscherm als in het validatieoverzicht.

Boekingsscherm: snel van start

Beginnen met het boekingsscherm

Als je net begint met het gebruik van Basecone, dan vind je in de volgende artikelen meer informatie over hoe je facturen kunt boeken en welke functies en velden er beschikbaar zijn in het boekingsscherm:

Gebruik van het boekingsscherm optimaliseren

De volgende artikelen helpen je op weg bij het optimaliseren van het gebruik van het boekingsscherm:

Validatieoverzicht: meerdere facturen boeken en afwijzen

In het validatieoverzicht kun je meerdere documenten tegelijkertijd boeken of afwijzen. Het scherm biedt daarnaast een overzicht van alle te boeken documenten. In de volgende twee artikelen lees je meer over het validatieoverzicht: