Commentaar toevoegen aan documenten

Je kunt commentaar en/of opmerkingen toevoegen aan een document.

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt opmerkingen, commentaar aan een document toevoegen. Dat kan op verschillende plaatsen in Basecone. In dit artikel lees je er meer over.

Commentaar toevoegen

Selecteer een document en klik op het spreekballonnetje boven de factuur. Voeg commentaar toe door het tekstveld te vullen en klik op toevoegen. Het commentaar van diverse gebruikers wordt in volgorde opgeslagen en getoond.

Commentaar lezen

Als er commentaar is toegevoegd aan een document dan is het icoon (spreekballonnetje) van de commentaarfunctie blauw gekleurd. Je weet dan dat er een bericht is toegevoegd aan het document.

Klik op het icoontje en het commentaar wordt zichtbaar.

Commentaar toevoegen bij aanlevering via email

Worden facturen via email aangelevert, dan is het mogelijk om direct in het emailbericht commentaar mee te geven. Basecone neemt het commentaar automatisch in het opmerkingenveld / de commentaarfunctie over.

Gebruik de volgende code in de email, zet dit niet in de onderwerpregel:

[* hier schrijft u uw commentaar *]