Ik krijg een e-mail dat ik documenten moet autoriseren, maar ik heb alle documenten al geautoriseerd. Hoe kan dit?

Autorisatie - e-mail - autoriseren - autorisatiemail

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Documenten kunnen aan een autorisator worden toegewezen voor het boeken of na het boeken. De documenten die voor het boeken moeten worden goedgekeurd kun je terugvinden in het homescherm van Basecone. De documenten die na het boeken moeten worden geautoriseerd kun je in het menu van Basecone terugvinden bij te autoriseren

De mails ontvang je op vaste momenten: maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Heb je tussendoor documenten geautoriseerd, kan het zijn dat de mail niet optijd is bijgewerkt (aangezien dit op vaste momenten door het systeem wordt uitgestuurd), en ontvang je dus een verouderde mail.

Controleer in die situaties de eerder benoemde schermen of de Basecone app.