Synchroniseren van stambestanden

Basecone haalt wijzigingen in uw stamgegevens in uw boekhoudsysteem automatisch over om tijdens het boeken snel te beschikken over BTW-codes, grootboekrekeningen, kostenplaatsen relatiegegevens en andere stamgegevens. Het synchroniseren van deze gegevens geschiedt op de achtergrond.

U kunt de voortgang van de synchronisatie volgen via de functie Synchronisatie in het menu. De functie is beschikbaar voor gebruikers met de rol Supergebruiker. Per administratie kunt u eventuele fouten detecteren. U kunt de synchronisatie handmatig starten. Dit is alleen nodig als u dringend een bepaalde wijziging in uw stamgegevens nodig heeft, u kunt de synchronisatie niet vaker dan eenmaal per kwartier starten.

Basecone gebruikt om te synchroniseren de gebruiker uit uw boekhoudsysteem die u heeft gekoppeld aan de Basecone-gebruiker die u heeft ingesteld als Synchronisatiegebruiker. De beheerder van uw omgeving kan deze instelling maken. Basecone kan alleen de gegevens overhalen indien de betreffende gebruiker in uw boekhoudsysteem voldoende toegangsrechten heeft tot uw administraties, gebruikers en stambestanden.