Advies en antwoorden van het Basecone-team

Om aan de slag te gaan met Unit4 Multivers Basecone dient u éénmalig de instellingen voor het dagboek juist te zetten.

Instellen van dagboek in Basecone voor Unit4 Multivers Online

In de administraties van Unit4 Multivers Online hebben de dagboeken een eigen code. Je dient de juiste code per dagboek éénmalig in te stellen in Unit4 Basecone. Je kan hier één dagboek per type factuur opgeven, dus bijvoorbeeld één verkoopdagboek en één inkoopdagboek. Deze dagboekcode in Unit4 Multivers kan je vinden via Onderhoud  > Dagboeken. Klik in het veld en daarna op het vergrootglas. Vervolgens krijgt een overzicht met alle code’s per dagboek.

In Basecone stel je deze codes in via het navigatiemenu, bij Instellingen > Administraties > Instellingen. Onderaan deze pagina kunnen de juiste dagboekcodes worden ingevoerd. Sla de wijzigingen op.