Vanuit  AccountView kan je altijd documenten en facturen opvragen.

Facturen opvragen vanuit AccountView

Je kan vanuit AccountView direct een document of factuur opvragen. Hiervoor ga je naar bestand  ›  dagboekbladzijden. Daar vind je het scherm dagboekinvoer. Onder het tabblad notitie staat de link naar het document. Om het document daadwerkelijk te kunnen raadplegen dien je ctrl ingedrukt te houden en vervolgens te klikken op de link.