Advies en antwoorden van het Basecone-team

De eerste stap is het activeren van je abonnement. Binnen de Basecone omgeving is het mogelijk om vervolgens administraties uit het boekhoudsysteem koppelen en gebruikers aanmaken.

Stap 1: Abonnement Activeren

Na het bevestigen van uw inschrijving kan je je abonnement activeren. Nu kan je zelf een kantoorcode opgeven, dit is meestal je bedrijfsnaam. Kies tenslotte een wachtwoord.

Stap 2: Boekhoudsysteem koppelen

Nadat je abonnement is geactiveerd kan je een koppeling met het boekhoudsysteem maken. Met deze koppeling kan je in een later stadium administraties koppelen met Basecone. Gebruik je meerdere boekhoudsystemen? Kies dan zelf kiezen welke koppeling je het eerste aanlegt.

Vul de inloggegevens van je boekhoudsysteem in. Let erop dat je het beste een gebruiker kunt kiezen die toegang heeft tot alle administraties, functies en gebruikers die u nu of later wilt koppelen met Basecone.  Je kan direct controleren of de inloggegevens correct zijn.

Good to know: De medewerkers van Basecone hebben op geen enkele wijze toegang tot jouw administraties in het boekhoudsysteem. De koppeling vindt automatisch en versleuteld plaats.

Stap 3: Kantoor, administratie en gebruikers

In de laatste stap van het aanmeldproces ga je je eigen omgeving in Basecone inrichten. Vul al je persoonlijke gegevens aan aan, upload het logo van je bedrijf of organisatie en sla de instellingen op.

Administraties

Via de tab administraties in het menu, kan je nu uit je boekhoudsysteem de administraties koppelen die je via Basecone wilt voeren. Selecteer de administraties die je wilt koppelen.

Gebruikers

Via de tab gebruikers kan je automatisch gebruikers aanmaken in Basecone, deze gebruikers moeten al wel zijn aangemaakt in het boekhoudsysteem. Door het leggen van een automatische koppeling zorg je ervoor dat Basecone weet met welke gebruiker uit het boekhoudsysteem een boeking gemaakt dient te worden, en bewaakt Basecone de bevoegdheden en audit-trail van de boekhouding. Je hoeft alleen gebruikers te koppelen die via Basecone mogen boeken in het boekhoudsysteem. Gebruikers die alleen aanleveren of autoriseren hoeven niet gekoppeld te zijn aan een gebruiker uit het boekhoudsysteem.