Splitsen en samenvoegen

Het is in Basecone eenvoudig mogelijk om uw documenten te splitsen in meerdere pagina’s. Ook kunt u meerdere documenten samenvoegen tot een enkel document.

Splitsen van documenten

Als een document uit meer pagina’s bestaat kunt u het document splitsen. Basecone vermeldt duidelijk dat uw document uit meerdere pagina’s bestaat, en u kunt aan de rechterzijde ook eenvoudig door het document bladeren. U kunt alleen documenten splitsen als u het document nog niet heeft getagd.

splitsen1

Wanneer u op de knop Splits drukt, krijgt u de mogelijkheid om het document op te delen in meerdere losse documenten. U kunt het document automatisch laten opdelen in een document per pagina uit uw bestaande document, of u kunt zelf tussen elke pagina klikken om aan te geven waar u uw document wilt opdelen. U kunt altijd een pagina uitvergroten door er op te klikken.

split2

Klik ten slotte rechtsbovenin op de knop Splits en de opdeling van uw document in twee of meer nieuwe documenten zal direct plaatsvinden. U keer automatisch terug naar het Overzichtsscherm, waar alle nieuwe documenten direct zijn geselecteerd. U herkent dit aan het gekleurde driekhoekje rechtsonder elke document in de middelste kolom. Als al uw documenten dezelfde Tag dienen te krijgen, kunt de geselecteerde documenten direct tegelijk taggen.

Samenvoegen van documenten

Als u meerdere documenten uit de middelste kolom van uw Overzichtsscherm in de webapplicatie van Basecone wilt samenvoegen tot een nieuw document kunt u bij twee of meer documenten het selectiedriehoekje aanklikken. Het samenvoegen van documenten werkt alleen als u de documenten nog niet heeft getagd.

Rechtsbovenin uw scherm in de webapplicatie van Basecone verschijnt de knop Samenvoegen.

samenvoegen

U ziet vervolgens dat uw documenten zijn omgevormd tot pagina’s van een nieuw document. U kunt deze pagina’s nog beoordelen, en zonodig een pagina (voorheen een van uw documenten) verwijderen uit de selectie. Ook kunt u de volgorde van de nieuwe pagina’s veranderen door de pagina’s te verslepen met uw muis. Klik vervolgens rechtsbovenin op Samenvoegen en uw nieuwe document met meerdere pagina’s verschijnt in uw Overzichtsscherm.