Overzichtsscherm

Het Overzichtsscherm in Basecone is het eerste scherm dat u ziet na het inloggen. Vanuit dit scherm kunt u alle functies en mogelijkheden bereiken.

Overzichtsscherm openen

U kunt het Overzichtsscherm op drie manieren bereiken:

• automatisch na het inloggen in Basecone
  • klikken op het logo linksboven in het scherm
  • kiezen voor de optie Home in het menu

Onderdelen

Het Overzichtsscherm van Basecone bestaat uit 3 kolommen.

Linkerkolom

In de linkerkolom staan de administraties die gekoppeld zijn tussen uw boekhoudsysteem en Basecone en waartoe uw gebruiker in Basecone ook toegang heeft gekregen. De administratie waarin u werkt is opengeklapt en vermeldt de naam van de administratie, de code, het aantal documenten en wanneer er voor het laatst gewerkt is in de administratie. Via het Aanlevervak kunt u snel documenten in Basecone slepen. Bij elke administratie ziet u een signalering hoeveel documenten er beschikbaar zijn die op basis van uw bevoegdheden in Basecone een actie nodig hebben, zoals taggen of boeken. Boven de kolom kunt u snel zoeken op de naam van de administratie.

Bij elke administratie ziet u ook het unieke e-mailadres staan dat aan een administratie is gekoppeld. U kunt een e-mail met een bijlage naar dit e-mailadres sturen, waarna de bijlagen in de betreffende administratie worden geplaatst.

Middelste kolom

In de middelste kolom ziet u alle documenten die met uw bevoegdheden in Basecone getoond kunnen worden in de administratie die u geselecteerd heeft. Het geselecteerde document toont een signalering van het aantal pagina’s van het document en de Document Timeline voor het document. De Document Timeline is een overzicht van elke actie en stap die het document doorlopen heeft van het moment van aanleveren tot het moment van boeken en archiveren. U kunt bovendien de naam van het document wijzigen of het document splitsen in aparte pagina’s of het document samenvoegen met andere documenten. Boven de kolom kunt u snel zoeken op de naam van een document en kunt u de getoonde documenten filteren op Nog te taggen, Nog te autoriseren en Nog te boeken documenten. Tevens kunt u snel het Archief openen.

Rechterkolom

In de rechter kolom ziet u een afbeelding van het document dat u in de middelste kolom heeft geselecteerd. U kunt dit document verkleinen of vergroten, en u kunt door de pagina’s van het document bladeren. Boven de kolom kunt u documenten snel verplaatsen naar een andere administratie en kunt u het document van een Tag (label) voorzien. Aan de rechterbovenzijde kunt u commentaar toevoegen aan het document, of het document verwijderen.

Menu

Het menu van Basecone bevindt zich rechtsbovenin het scherm van de webapplicatie van Basecone. Afhankelijk van de rol die aan uw gebruiker is gekoppeld treft u hier meer of minder opties aan.

Kies een van de opties uit het menu om een functie te openen.

Door op uw gebruikersnaam te klikken kan elke gebruiker enkele basisinstellingen wijzigen, zoals het eigen wachtwoord. De twee pijlen kunt u gebruiken om uw scherm in Basecone te verversen zodat u nieuw aangeleverde documenten kunt zien, of documenten waarvan de status is gewijzigd.

Helpdesk

Aan de rechterzijde van uw scherm in de webapplicatie van Basecone treft u een knop om contact op te nemen met het Support Team van Basecone.