Facturen opvragen vanuit Twinfield

Uiteraard kunt u vanuit Twinfield altijd uw documenten en facturen opvragen. Zo kunt u vanuit een boeking voor en inkoopfactuur direct de originele factuur opvragen vanuit Basecone. U maakt eenmalig de juiste koppeling om uw documenten op te kunnen vragen. U dienst de koppeling in te stellen voor elk dagboek (zoals Inkoop, Verkoop etc), van waaruit u facturen bij uw boekingen wilt raadplegen.

Document imaging in Twinfield

• In Twinfield maakt u twee instellingen om uw facturen op te vragen vanuit Basecone.
  • Bij de functie Dagboekbeheer kunt u voor elk dagboek (zoals Inkoop, Verkoop, Kas of Memoriaal) de koppeling met Basecone instellen.
  • Bijvoorbeeld voor Inkoop: Twinfield menu: Algemeen – Administratie – Dagboeken – Inkoopfactuur
  • Bij Document Imaging:
    • Naam: Factuur
    • Link: https://secure.basecone.com/Lookup?GUID=$freetext3$
  • U dient deze instelling te maken voor uw document vanuit Basecone in Twinfield boekt. Anders zullen uw documenten geen link bevatten.
  • Eventueel kunt u afdwingen dat dat de pagina waarin het document wordt weergegeven in een andere taal, hievoor kunt u momenteel kiezen uit Nederlands of Engels, dit doet u door &culture=en-GB voor Engels, of &culture=nl-nl voor Nederlands toe te voegen aan https://secure.basecone.com/Lookup?GUID=$freetext3$

Define the settings in Transaction Types in Twinfield.

Vrij tekstveld instellen

Tot slot stelt u het vrije tekstveld in. Kies in hetzelfde scherm Vrij Tekstveld 3, en stel deze in op Toegestaan. Sla uw aangepaste instellingen in Twinfield op.

Resultaat

Bij uw boekingsscherm in Twinfield, maar ook op andere plaatsen, treft u nu een link aan. Als u hierop klikt zal de oorspronkelijke factuur opgehaald worden. Elke factuur beschikt over een eigen unieke link. Andere facturen kunnen hiermee niet opgevraagd worden. U kunt uit veiligheidsoverwegingen een beperkt (maar voldoende) aantal documenten per minuut opvragen. U kunt ervoor kiezen dat gebruikers moeten inloggen wanneer zij vanuit Twinfield een factuur opvragen bij Basecone. Het inloggen geschiedt eenmalig per gebruikerssessie en u kunt dit instellen bij Instellingen – Administraties.

A new link appears on multiple locations in Twinfield.

Factuur

Elke factuur die u opvraagt vanuit Twinfield bevat een stempel met de tekst Kopie. Als u het origineel wilt opvragen dient u in te loggen in Basecone. Bij elke factuur treft u de Document Timeline aan, zodat u eenvoudig kunt zien wat er met de factuur gebeurd is. Bij elke factuur kunt u ook de boekingsgegevens opvragen, zoals boekstuknummer, factuurnummer, autorisatoren etc.