Facturen opvragen vanuit Basecone en AccountView

U kunt vanuit Basecone en AccountView altijd uw documenten en facturen opvragen.

Facturen opvragen vanuit Basecone

Het document is te allen tijde beschikbaar in het digitale archief van Basecone, ongeacht de status van het document. Dit archief kunt u in Basecone raadplegen via de Archief-knop links in het Home-scherm.

Facturen opvragen vanuit AccountView

U kunt ook vanuit AccountView direct het document opvragen. Hiervoor gaat u naar “Bestand” > “Dagboekbladzijden”. Aldaar vind u het scherm¬†“Dagboekinvoer”. Onder het tabblad “Notitie” ziet u de link naar het document. Om het document daadwerkelijk te kunnen raadplegen dient u <Ctrl>¬†ingedrukt te houden en vervolgens te klikken op de link.

ScrSh_AccountView-TabDagboekbladzijden-2