Dagboeken in Exact Online

Dagboeken in Exact Online die afwijkend van standaard zijn aanpassen

Indien uw dagboeken anders zijn genummerd dan de standaard nummering in Exact Online dient u dit in te stellen bij de instellingen van de administratie in Basecone.

Dit kunt u aanpassen door in Basecone naar Instellingen – Administraties – Acties – Instellingen te gaan.

U ziet dan onderstaand instellingen scherm:

U kunt hier de nummering van uw dagboeken desgewenst aanpassen.

Het is niet mogelijk om meerdere dagboeken te selecteren.