Bestandsnaam wijzigen

Wanneer u facturen of documenten aanlevert kan het voorkomen dat de bestandsnaam niet naar uw wens is. Met name wanneer een scanner documenten naar Basecone stuurt kan een willekeurige bestandsnaam gekozen worden. U kunt de bestandsnaam van uw documenten echter eenvoudig aanpassen in Basecone.

Bij elk document in het middelste gedeelte van het Overzichtsscherm kunt u naast de bestandsnaam klikken om de naam aan te passen.

bestandsnaam-wijzigen

Vervolgens kunt u de nieuwe naam invoeren, en op opslaan klikken. U kunt de naam alleen wijzigen als u nog geen acties op het document heeft uitgevoerd. Dit is om te voorkomen dat een actie op het document plaatsvindt door een gebruiker die een andere naam treft dan een collega die ook een actie heeft uitgevoerd.

naam-wijzigen-basecone

De bestandsnaam van uw document is nu aangepast.