Basecone Helpdesk

Wanneer u ondersteuning nodig heeft bij het gebruik van Basecone dan kunt u het Basecone Support Team raadplegen.

Online helpdesk

Aan de rechterzijde in de webapplicatie van Basecone treft u de knop Helpdesk aan, waarmee u het scherm opent om een hulpverzoek in te dienen. U kunt dit scherm openen vanaf elke functie in Basecone. Als u de gevraagde velden invult verzendt het scherm een compleet verzoek met uw hulpaanvraag naar het Support Team van Basecone.

Telefonische ondersteuning

Wanneer u beschikt over een Plus of Extra abonnement kunt u gebruik maken van telefonische ondersteuning. U belt naar het telefoonnummer 085-4011290, kiest voor optie 2, en toets uw unieke pincode in. Indien u beschikt over de mogelijkheid om gebruik te maken van telefonische ondersteuning, treft u uw pincode aan in uw menu bij Help.

E-mail

U kunt een e-mail sturen naar support@basecone.nl waarin u uw vraag, opmerking of probleem beschrijft. Voeg bij voorkeur ook een schermafdruk mee, zodat wij uw situatie goed kunnen beoordelen. U ontvangt een ticketnummer (het unieke nummer van uw aanvraag) en u mag een antwoord verwachten binnen de tijdsduur die in het Service Level Agreement staat vermeld.

• Wilt u uw aanvullende informatie over vervolgvraag over hetzelfde onderwerp telkens toevoegen aan de e-mails met hetzelfde ticketnummer?
  • Wilt u per ticket slechts één onderwerp behandelen, dus geen nieuwe vraag aan een bestaand ticket toevoegen?

Meekijken

In sommige gevallen kiest Basecone ervoor om met u mee te kijken. Basecone gebruikt hiervoor TeamViewer. In de webapplicatie van Basecone ziet u in uw menu de optie Help. Op deze pagina treft u de bestanden voor Windows en Apple die u nodig heeft als u een medewerker van Basecone op uw scherm wilt laten meekijken van afstand.