Basecone FLUX is de mobiele autorisatie-app van Basecone. Met FLUX kun je documenten autoriseren op je smartphone, waar en wanneer je wilt. Goedkeuren, afkeuren, on hold zetten, opmerkingen lezen en toevoegen – dit kan eenvoudig, overal en snel met Basecone FLUX.

In de Basecone web-applicatie kunnen facturen ter beoordeling worden toegewezen aan autorisatoren. In Basecone FLUX kunnen deze autorisatoren de documenten op hun smartphone bekijken en beoordelen. Door een document naar rechts of links te swipen kan de gebruiker deze respectievelijk goed- of afkeuren. Daarnaast kan een factuur On Hold worden gezet en een opmerking worden toegevoegd of geraadpleegd.

Starten met Basecone FLUX
Wanneer je de app opent, zal deze eenmalig vragen naar je inloggegevens. Dit kan met je bestaande Basecone inloggegevens. Bij elk volgend bezoek ben je automatisch ingelogd.

Op de afbeelding zie je het beginscherm. Daar zie je gelijk hoeveel documenten er nog te autoriseren zijn binnen de geselecteerde administratie. Om documenten te beoordelen druk je op de grote ronde cirkel.

Heb je meerdere administraties, dan kan je wisselen van administratie met de grijze button onderaan: wisselen

Het autorisatie-overzicht
De ronde button op het beginscherm brengt je in het autorisatie-overzicht. Hier vind je een overzicht van alle documenten.

Via de drie buttons bovenaan kun je de documenten filteren: toon alle laat alle documenten zien, te autoriseren de documenten die nog moeten worden geautoriseerd en on hold de documenten die je eerder on hold hebt gezet. 

Een document goed- of afkeuren
Klik op een document in je autorisatie-overzicht om deze te openen. Alles in orde? Swipe het document naar rechts en keur het goed. Swipe het naar links om het af te keuren.

Ook kan je eenvoudig een opmerking toevoegen of opmerkingen van anderen bekijken via het grijze tekstwolkje linksonder.

Document in de wacht zetten
Wil je een document in de wacht zetten, gebruik dan de blauwe pauze-button om het document on hold te zetten. Zet je een document on hold, ben je verplicht een opmerking toe te voegen. Om een document van on hold af te halen, klik je nogmaals op de blauwe pauze-button. 

Document details bekijken
Door in te zoomen kun je natuurlijk alle details van het document bekijken, maar FLUX biedt ook de mogelijkheid een samenvatting te maken van de belangrijkste gegevens.

Dit gaat via de menu-button rechtsonder. De belangrijkste gegevens van een document, zoals de tag, de transactiedatum, de vervaldatum, de leverancier, het factuurnummer, het bedrag (incl. BTW) en de factuuromschrijving worden dan netjes op een rij gezet.

Let op: Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor autoriseren na het boeken.

Overzicht van autorisatoren
Het kan zijn dat meerdere autorisatoren het document moeten goedkeuren. Via het ‘oogje’ rechtsboven kan je bekijken wie het document moet autoriseren.

Did this answer your question?