Advies en antwoorden van het Basecone-team

Overzicht per administratie

Om autorisatoren op documenten te beheren dien je te beschikken over de rol autorisatie-beheerder. Als u deze rol toevoegt aan je gebruiker is het mogelijk om alle autorisaties op documenten in administraties raadplegen en zonodig aanpassen.

Linksboven kan je een specifieke administratie opgeven of meerdere administraties opgeven. Standaard zijn alle administraties geselecteerd. Aan de rechterzijde zie je per administratie of de eerste, tweede of derde autorisator nog een factuur dient te autoriseren. Per document kan de eerste, tweede of derde autorisator een andere persoon zijn, om deze reden staan er geen namen bij vermeld. De grafiek laat alleen de autorisator zien die als eerstvolgende aan de beurt is om een factuur te autoriseren. Als de eerste autorisator nog geen goedkeuring heeft gegeven, is de tweede autorisator niet weergegeven.

Autorisatoren per document

Als je op een grafiek klikt kan je inzien welke autorisatoren zijn aangegeven op elk document, en welke autorisatoren al hun goedkeuring hebben gegeven. Aan de linkerkant kan je ook een specifieke autorisator opgeven om alle documenten weer te geven die aan deze autorisator zijn toegewezen.

Nu kan je zien welke documenten je nog moet aanpassen als je bijvoorbeeld een autorisator wilt omzetten. Je kan de omzetting uitvoeren door het document op te zoeken in het overzichtsscherm.

 

Heeft u het antwoord gevonden?