Advies en antwoorden van het Basecone-team

De functie om autorisatoren erop te wijzen dat er documenten klaar staan ter autorisatie verschilt voor autoriseren voor het boeken en autoriseren na het boeken.

Notificaties bij autoriseren voor het boeken
Een autorisator ontvangt niet per nieuw te autoriseren factuur een e-mail. Elke 24 uur stuurt Basecone een herinnering uit en bericht autorisatoren als er facturen langer dan 48 uur ter beoordeling zijn voorgesteld. Indien een autorisator hierop niet inlogt en de facturen beoordeelt, ontvangt de supergebruiker een e-mail met informatie over autorisatoren die nog facturen dienen te beoordelen. De autorisatiebeheerder (in veel gevallen beschikt de supergebruiker ook over de rol autorisatiebeheerder) kan vervolgens een autorisator aansporen om de facturen alsnog te beoordelen, of ervoor kiezen om de facturen aan een andere autorisator toe te wijzen.

Notificaties bij het autoriseren na het boeken
Basecone verstuurt drie keer per week automatisch gegenereerde e-mails naar autorisatoren om hen er op te wijzen dat er documenten voor hen klaarstaan ter autorisatie. De e-mails zullen automatisch worden verstuurd op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend.

In de e-mail staat er per administratie welk document er vanaf welke datum voor de autorisator klaarstaat. Het automatisch versturen van deze notificaties per mail, kan niet worden gewijzigd.

Goed om te weten: Basecone werkt aan uitbreiding van deze functionaliteit waarbij notificeren zal worden uitgebreid met bijvoorbeeld keuze in frequentie of medium (email/sms/Whatsapp).

Heeft u het antwoord gevonden?